Διακόσμηση

ΤΑ ΠΙΟ CHIC SPA ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


 

Maison Sisley

‘Ένα όμορφα διακοσμημένο και chic, το Maison Sisley άνοιξε την άνοιξη του 2017 και βρίσκεται πολύ κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι. Χωρισμένο σε 4 χώρους, boutique, cafe, lounge area και τον χώρο των θεραπειών, το spa προσφέρει θεραπείες για όλο το σώμα.

Maison Sisley, 5 Avenue de Friedland, 75008 Paris. Sisley-paris.com.

Chanel Au Ritz Paris

Δεν προκαλεί εντύπωση που ο οίκος Chanel έχει και spa. To Chanel Au Ritz Paris άνοιξε ξανά το 2016 σε ένα εκθαμβωτικό χώρο που αντιπροσωπεύει επάξια την Coco Chanel.  Σημειώστε πως η ίδια είχε διακοσμήσει μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου.

Chanel Au Ritz Paris, 17 Place Vendôme, 75001 Paris. Ritzparis.com.

Spa By Clarins, Hôtel Molitor

Το Art Deco Piscine Molitor είχε πρωτοανοίξει το 1929 και θεωρείτε πως έχει την πιο ωραία πισίνα στο Παρίσι. Το Hôtel Molitor στεγάζει τη χαλαρωτική όαση του Spa By Clarins. Θεραπείες προσώπου, hot stone massage και πολλά άλλα θα βρεις εκεί.

Spa By Clarins, Hôtel Molitor, 13 Rue Nungesser et Coli, 75016 Paris. Mltr.fr.

 

Dior Institut, Hôtel Plaza Athénée

Κρυμμένο μέσα στο πανέμορφο Hôtel Plaza Athénée βρίσκεται το Dior Institut για τους λάτρεις της ομορφιάς και της μόδας. Διακοσμημένο στο απόλυτο στυλ του Dior το spa προσφέρει θεραπείες και για άντρες και για γυναίκες και βρίσκετε πολύ κοντά στο townhouse κατάστημα του οίκου μόδας στην διάσημη Avenue Montaigne.

Dior Institut, Hôtel Plaza Athénée, 25 Avenue Montaigne, 75008 Paris. Dorchestercollection.com.