Διακόσμηση

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ


Οι βιβλιοθήκες, σε όποιο χώρο και αν προστεθούν, θα δώσουν ζωή, ζωντάνια και θα κάνουν το δωμάτιο σας πιο ζεστό και είναι κάτι που συνιστούμε να σκεφτείτε και για το δικό σας χώρο.

Βρείτε κάτω 4 τρόπους οι οποίοι όχι μόνο θα σας πείσουν αλλά και θα σας βοηθήσουν όταν σχεδιάζετε το χώρο σας στον οποίο θέλετε να εντάξετε μια επιτοίχια βιβλιοθήκη.

  • “Χτίστε” τις γύρω από υφιστάμενα στοιχεία του σπιτιού σας

Σχεδιάστε την επιτοίχια βιβλιοθήκη έτσι ώστε να αγκαλιάσει την πόρτα ή το παράθυρο που βρίσκετε στο δωμάτιο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

  • Προσθέστε φωτισμό

Ο φωτισμός, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, θα προσθέσει ζεστασιά και θα κάνει πιο ξεχωριστό το έπιπλο που θα διαλέξετε για βιβλιοθήκη στο χώρο σας.

  • Συνδυάστε ράφια με πιο μεγάλα έπιπλα στο ίδιο στυλ

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη με ράφια και έπιπλα που χρησιμοποιούνται για αποθηκευτικό χώρο. Εκμεταλλευτείτε τον χώρο που δημιουργείται από την κολώνα ή από μια εσοχή στο δωμάτιο σας όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω.

  • Χρησιμοποιήστε το ίδιο υλικό και χρώμα με τους τοίχους σας

Δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω πως να χρησιμοποιήσετε τα ίδια υλικά όπως ξύλο ή ακόμη και χρώμα για να φτιάξετε επιτοίχιες βιβλιοθήκες που θα μεταμορφώσουν το δωμάτιο σας.